Vilka är vi?

Vi är ett tryckeri med hög kvalité

Vi hjälper dig att kommunicera ditt varumärke på kläder, fordon, skyltar, muggar, nyckelringar och profilprodukter.  Vi specialiserar oss på digitaltryck av produkter för vilken företagsstorlek som helst. Vi har ett brett sortiment av produkter och tjänster att välja bland. Vi sköter allt inom reklam.

Våra tjänster

Digitaltryck

Digitaltryck är en av de yngste tryckteknikerna. Material som trycks finns på dator eller annan anordning och den överförs till tryckmaskin och det finns praktiskt ingen kontakt. Ett snabbt sätt att få fram en trycksak är att trycka digitalt. Vi erbjuder Er den här tjänsten om du önskar ha visitkort, flygblad, broschyrer, inbjudningskort.

Screentryck

Vi erbjuder screentryck av högsta kvalitet på textil. Det enklaste sättet för ett företag att synas är att förse alla anställda med profilkläder med tryck som på ett snyggt sätt representerar det företaget står för.

Storformat

Storleken har betydelse. Vi har bred erfarenhet av allt från grafisk formgivning till tryck av storformat och vi alltid ger dig bästa tips hur du får ditt företag att synas på bästa sätt.

Brodyr

Brodyr på mössor, kepsar, pikéer, skjortor,handdukar, jackor, filtar/plädar, sweatshirts, väskor  och på andra tygprodukter.

Gravyr

Gravyr på nyckelringar, namnbrickor, pennor, korthållare, armband, halsband och på många andra ytor.

Grafisk design

Vi erbjuder Er grafisk formgivning för tryckta och digitala media. Vi utför grafisk design av allt från logotyper, visitkort, fordonsdekor, skyltar, grafiska profiler, logotyper, foldrar, broschyrer, affischer till hemsidor, sociala media, mässmaterial och kampanjer.

VI HAR STOR URVAL AV VARUMÄRKEN